GDPR privacy verklaring

Verzamelen en bewaren van gegevens

Onze Lions Club verzamelt en bewaart persoonlijke gegevens met betrekking tot zijn leden. Dit is beperkt tot de naam, het e-mailadres en FAN ID. Deze informatie wordt elektronisch bewaard en is enkel toegankelijk voor het bestuur van de club.

Verwerking van gegevens

Deze persoonlijke data gebruiken wij voor het bestellen van wedstrijdtickets.  Door de club uw naam en FAN ID te bezorgen, kunnen zij de tickets toewijzen aan de juiste personen.

Voor groepsreizen kan het zijn dat we meer persoonlijke informatie nodig hebben. Deze informatie vragen wij u op het ogenblik van de inschrijving en wordt enkel gebruikt voor deze doeleinden. Na de reis worden deze gegevens gewist uit onze systemen.

Het e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor belangrijke informatie te verspreiden naar de leden toe. Deze wordt geenszins verspreid naar derde partijen. 

Bewaren van gegevens

De elektronische data wordt bewaard voor zolang u lid blijft. De gegevens van een uitgeschreven lid worden onmiddellijk gewist uit onze bestanden.

Verspreiden van data

De data wordt enkel gedeeld met de Lions Club Liaison Officer ten behoeve van het bestellen van wedstrijdtickets. Gegevens verkregen voor het boeken van reizen worden dan weer enkel gedeeld met de betreffende reis- en vervoersmaatschappijen.   

Portretrechten

Leden verklaren zich akkoord dat er foto’s van evenementen mogen genomen worden, alsook gepubliceerd worden.