Round-up

* Villa Reserves hebben vandaag een schitterend resultaat geboekt tegen het tweede elftal van Manchester United. In het duel tussen de twee kampioenen van vorig seizoen trok Villa op Altrincham’s Moss Lane aan het laatste eind met klinkende 1-4 cijfers. Barry Bannan tekende een hattrick en ook kapitein Ciaran Clark kon zijn doelpuntje meepikken.

Villa speelde met: Elliot Parish; Eric Lichaj, Derrick Williams, Ciaran Clark, Shane Lowry; Jonathan Hogg, Moustapha Salifou, Isaiah Osbourne, Barry Bannan; James Collins, Nathan Delfouneso. Subs: Durrell Berry, Andy Marshall, Arsenio Halfhuid, Daniel Johnson, Daniel Devine.

* Gérard Houllier heeft eindelijk zijn eerste stafmedewerker aangetrokken. Adjunct-coach Robert Duverne van de Franse hoofdklasser Arles-Avignon heeft zijn ontslag ingediend eerder deze week en wordt fitnesscoach onder Houllier. Beide heren werkten eerder samen bij Lyon. Afgelopen Wereldkampioenschap was Duverne bij het Franse kamp aanwezig en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Hij ging daar namelijk de confrontatie aan met Patrice Evra op het trainingsveld. Op Gary McAllister als assistent blijft het wachten. Geruchten op Teesside doen de ronde dat ook hij het aanbod naast zich neer zou leggen.

* Op Canal+ bevestigde Houllier de geruchten van afgelopen weekend dat hij geïnteresseerd is in Michael Owen. Owen speelt momenteel bij Manchester United.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s