Weinig overschot tegen Blackpool Reserves

In de midweekspeeldag won Aston Villa met de grootste moeite van Blackpool. De Seasiders hadden nochtans hun B-elftal de wei ingestuurd.

Blackpool speelt komende zaterdag het degradatieduel tegen de huidige hekkensluiter, West Ham Utd. Manager Ian Holloway voerde voor de wedstrijd op Villa Park maar liefst 10 vervangingen door en gaf onder andere sleutelfiguur Charlie Adam rust.

Toch hadden de bezoekers aanspraak op puntengewin, ware het niet dat James Collins in de laatste minuten nog de winnende treffer binnenkopte.

Luttele minuten eerder had ex-Villa jeugdspeler DJ Campbell via een deflectie de bordjes op 2-2 gezet. Het leek er weer op dat het een late puntendeling zou worden voor de Villains. Tot Collins dus een hoekschop van Stewart Downing verzilverde.

Die Stewart Downing had de score in de wedstrijd geopend met alweer een heerlijke pegel. Net voor de koffiepauze kwam oude bekende Marlon Harewood oog in oog met Brad Friedel en die aarzelde niet: 1-1.

Nathan Delfouneso stond op het punt vervangen te worden door de heroptredende Gabby Agbonlahor, toen hij zijn eerste van het seizoen tegen de netten prikte.

Holloway’s Blackpool kan je alleszins niet verwijten dat ze er niet voor gingen. De bazen van de Premier League dreigen met sancties en dat is bij Holloway niet in goede aarde gevallen: “Ik pak direct mijn spullen als het waar is. Ik kan niet werken in deze gekte. Dan stap ik direct op. De mensen daar weten echt niet waar ze over praten.”

Voor Villa zelf wacht zaterdagmiddag het bezoek van Fergie en zijn Man United. Tijd om het slechte thuisrecord tegen de Mancunians wat kleur te geven.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s