2 Villans in verrassende selectie Capello

Bondscoach Fabio Capello heeft zijn selectie voor het oefenduel met Frankrijk bekendgemaakt en had enkele verrassingen in petto. Liefst vier spelers die nog nooit werden opgeroepen voor de nationale ploeg kregen een uitnodiging voor de wedstrijd die woensdag gespeeld wordt op Wembley.

Andy Carroll, Jay Bothroyd, Chris Smalling en Jordan Henderson behoren voor het eerst tot de spelersgroep van The Three Lions en mogen hopen dat ze tegen de Fransen ook daadwerkelijk hun eerste ‘cap’ verdienen. De 28-jarige Bothroyd is zeker de verrassing van de selectie, het gebeurt maar zelden dat een spits uit de tweede divisie opgeroepen wordt voor de Engelse nationale ploeg.
Uit het Villa-kamp werden Ashley Young en de heroptredende Gabby Agbonlahor geselecteerd. Mark Albrighton en Stewart Downing hadden zeker een plaatsje verdiend dankzij hun recente prestaties, maar werden over het hoofd gezien.

In totaal zijn er negen nieuwe gezichten bij de Engelse selectie in vergelijking met de spelersgroep die vorige maand doelpuntloos gelijkspeelde tegen Montenegro.

De selectie: Foster (Birmingham), Hart (Man City), Green (West Ham); Gibbs (Arsenal), Cole (Chelsea), Terry (Chelsea), Jagielka (Everton), Lescott (Man City), Richards (Man City), Ferdinand (Man Utd), Smalling (Man Utd); Walcott (Arsenal), Wilshere (Arsenal), Young (Aston Villa), Gerrard (Liverpool), Barry (Man City), Johnson (Man City), Milner (Man City), Henderson (Sunderland); Agbonlahor (Aston Villa), Bothroyd (Cardiff), Carroll (Newcastle), Crouch (Tottenham), Cole (West Ham).

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s