Houllier leidt lammetjes naar Anfield’s slachtbank

Dit weekeinde stond er pas op maandagavond een wedstrijd geprogrammeerd voor Aston Villa. Het ging met 3-0 cijfers onderuit op Anfield Road.

Nu, eerlijk is eerlijk. Wie een wedstrijd verwachtte, kwam bedrogen uit. Reeds na amper een kwartier spel was het lot van the Villans reeds bezegeld. Een verzwakt Liverpool, zonder Gerrard en Torres, liep gemakkelijk 2-0 uit via Ryan Babel en David N’Gog.

Aanvankelijk balde Villa aardig mee, maar bij het eerste serieuze thuisoffensief ging de verdediging opnieuw volledig de mist in. De duikende David N’Gog, volledig uit het oog verloren door James Collins, devieerde een kopbal van Martin Skrtl in doel en twee minuten later benutte Babel – randje buitenspel – een doorsteekpass van Lucas.

Ook na de onderbreking startte Villa het best. Gabriel Agbonlahor had de aansluitingstreffer aan zijn voeten, maar Pepe Reina pareerde knap. Onmiddellijk werd de tegenaanval ingezet en daar was het wel feesten geblazen. Maxi Rodriguez plaatste het leer buiten bereik van de grabbelende Brad Friedel in doel.

Verder dan de poging van Agbonlahor kwam het onthutsend zwak Aston Villa over de ganse wedstrijd niet.

Door deze verliespartij zakt Villa steeds verder weg in het klassement. Met zaterdag de derby tegen West Brom in het verschiet en een week later de verplaatsing naar Wigan, is het bijna van moeten.

“It’s difficult to say but I prefer to lose 3-0 to Liverpool because I like Liverpool,” Meningen verschillen, Gérard…

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

6 reacties op Houllier leidt lammetjes naar Anfield’s slachtbank

 1. Lars zegt:

  Houllier can fuck right off!

 2. Stewie D zegt:

  Stijn zei twee weken terug; straks is het een claret and blue finale

  ….

  Ik denk nu; straks is het een claret an blue degradatie

  ….

 3. Ronne zegt:

  Zeg maar nee tegen HOULLIER! Kheb genoeg gezien. De voorzitter kan toch niet blind blijven. Probleem: ei wil genen rotten pond uithalen! 😦

  • Sebbie zegt:

   bwa, lerner heeft toch veel geinvesteerd de laatsten tijd. alleen was’t vo middelmatige spelers die er evenwel voor gingen. nu gaan die middelmatige spelers er totaal niet voor en ge ziet wa er van komt… utter garbage.

   • ronne zegt:

    Zelfde kwaliteit aantrekken is achteruit gaan, in die zin volg ik wel. Dubbel probleem dus, ze moeten en geld uithalen en gericht + goed kopen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s