January Transfer Window – Part III

* Het zat er reeds een hele poos aan te komen, maar Steve Sidwell heeft afscheid genomen van Villa Park. De middenvelder trekt naar Fulham, dat het haalde voor West Ham en Wolverhampton. De ploeg van Mark Hughes zou zo’n £ 200k betalen voor Sidders.

* Aston Villa heeft boden geplaatst op Jean Makoun van Lyon (£ 4m) en Charlie Adam (£2,5m) van Blackpool. Beide werden afgewimpeld door hun respectievelijke clubs. Lyon zou het dubbele willen dan wat er geboden is geweest, terwijl Adam van levensbelang is voor the Seasiders in de strijd voor het behoud. Ian Holloway liet zich ontvallen dat hij zijn sterspeler toch zou kunnen laten vertrekken, als de prijs “juist” is. De middenvelder geniet ook interesse van Birmingham.

* Is er een ruil met de Blackburn Rovers in de maak? Het is een publiek geheim dat hun Congolese verdediger Christopher Samba Ewood Park wil verlaten nadat Sam Allardyce daar werd ontslagen en Villa zou bereid zijn om zowel James Collins als Stephen Warnock in een ruiloperatie te betrekken.

* Ter vervanging van Stephen Warnock heeft Gérard Houllier interesse in Wayne Bridge, de linksachter van Manchester City. Bridge kan gratis geleend worden van City, op voorwaarde dat het contract – een stevige 90 000 £ per week – overgenomen wordt. Ook West Ham heeft interesse in Bridge.

UPDATE 11/01 => Wayne Bridge heeft medische testen ondergaan op Upton Park.

* Had Emile Heskey afgelopen niet tegen een rode kaart aangekeken tegen Sunderland, dan zat John Carew nu wellicht bij West Bromwich. Een eventuele overgang werd afgeblokt, toen bleek dat Heskey voor drie wedstrijden onbeschikbaar zou zijn. Baggies’ assistent Eddie Newton behoudt het vertrouwen dat de Noor tegen het einde van de maand op the Hawthorns zal spelen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s