Ook Villans krijgen Man U niet klein

Op Old Trafford kon Aston Villa dinsdagavond niet stunten. Na een vroeg doelpunt van Wayne Rooney werd het een ganse wedstrijd achtervolgen geblazen.

In de jacht om de Premier League-titel kon de gastheer zich geen misstap permitteren en ging meteen ten aanval. Een verre uittrap van Van der Sar belandde in de loop van Wayne Rooney die er na nog geen 50 seconden spel 1-0 van maakte.

Het was direct duidelijk dat het een moeilijke avond ging worden voor de mannen van Gérard Houllier. Toch balden ze aardig mee en eisten ze het leeuwendeel van het balbezit op.

Het ontbrak hen aan creativiteit in de zone van de waarheid om iets te forceren. Iets wat er aan de overkant aan overvloed is. Net voor de koffieronde zendde Nani een gemeten voorzet voor doel en Rooney prikte voor de tweede keer raak.

Iets voor het uur bracht Darren Bent weer vuur in  de partij. Een snelle uitbraak belandde bij Stewart Downing op rechts, die Bent de aansluitingstreffer voorschotelde.

Net nu dat Villa aanstalte maakte om terug in de partij te komen, breidde Nemanja Vidic de voorsprong weer uit.

Ashley Young zag de 3-2 uiteenspatten op de dwarsligger, terwijl Brad Friedel aan de overkant Villa van een groter verliesmarge behoedde.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s