Villa verslaat de Denen in interland

Dankzij twee doelpunten van Villans Darren Bent en Ashley Young boog Engeland gisterenavond een achterstand in Denemarken om in een 1-2 zege.

Een vroege achterstand werd onmiddellijk weggeveegd toen Darren Bent van dichtbij een mooie actie van Theo Walcott verzilverde.

Na rust werden de ondermaatse Lampard en Rooney vervangen door Gareth Barry en Ashley Young. Onder impuls van de wissels ging Engeland beter spelen en dit resulteerde in de 68′ in een voorsprong.

Glenn Johnson ontfutselde Krohn-Dehli de bal en speelde het leer in de loop van Young. Met een lage schuiver verschalkte hij ex-ploegmaat Tommy Sorenson. Ashley gaf met deze prestatie zijn criticasters die beweerden dat hij internationaal te licht was lik op stuk.

Kopenhagen had woensdagavond evengoed kunnen doorgaan als een reünie-wedstrijd op Villa Park. Naast de twee doelpuntenmakers viel ook Stewart Downing in de tweede helft in. Naast Barry kwamen ook ex-Villains Gary Cahill en James Milner in actie. Kyle Walker en Carlton Cole bleven aan de zijlijn.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s