Topclubs strijden om Downing

Nadat Liverpool enkele weken geleden hun interesse uitten in Stewart Downing, heeft nu ook Arsenal zich gemeld voor de 26-jarige Engelse international.

Terug in mei wilde Villa de gegeerde Player of the Season langer aan zich binden. Downing heeft nog een contract van 2 seizoenen lopen en liet naar het einde van de voorbije campagne uitschijnen daar graag een vervolg aan te breiden.

Maar eens de interesse uit Merseyside uitlekte, draaide Downing zijn kar en waren contractbesprekingen geen optie meer. “Ik bevind me op een kruispunt in mijn carrière. Daarom vind ik het geen goed idee me nu vast te leggen.”

“Ik wil op een gegeven moment graag Champions League gaan spelen”, zo liet Downing toen weten.

Eerder deze week bood Liverpool £ 15m voor de flankmiddenvelder, maar dit werd categoriek afgewezen. Ook Arsenal heeft dus verregaande interesse, maar de speler zelf zou zijn zinnen gezet hebben op een overgang naar Anfield Road. Nochtans spelen de Liverpudlians zelfs geen Europees volgend jaar…

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s