Given nieuw sluitstuk

De Ierse nationale doelman Shay Given wordt het nieuwe sluitstuk bij Villa. De 35-jarige goalie ondertekende een contract voor 5 seizoenen.

Given is sinds jaar en dag één van de betere doelmannen in de Engelse competitie. Het was dan ook geen verrassing dat Man City ettelijke oliedollars betaalde aan Newcastle om de doelman over te nemen in 2009. Maar Given werd in zijn tweede seizoen op Eastlands gebarreerd door het opkomend talent Joe Hart.

Villa betaalt naar verluidt £ 3.5m voor de Ier, die in de met 1-3 gewonnen oefenpartij op Walsall zijn debuut maakte. Hij moet Brad Friedel doen vergeten, die eerder deze zomer transfervrij vertrok naar Tottenham.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s