Brilscore aan the Thames

Fulham en Aston Villa wisten op de openingsspeeldag geen doelpunten te scoren. Op Craven Cottage bleef de partij steken op een brilscore.

Nochtans had Alex McLeish een aanvallende ploeg tussen de lijnen gebracht. Gabby Agbonlahor op links en nieuwkomer N’Zogbia op rechts ondersteunden Darren Bent en Emile Heskey, die voorin post vatten.

Toch laakte het Villa aan inspiratie en creativiteit. Het had veel weg van de speelstijl onder Martin O’Neill, maar dan zonder de vele crosses in de box.

Desalniettemin hadden de bezoekers veldoverwicht in de eerste helft. Een doelpunt van Bent werd terecht afgevlagd voor buitenspel, terwijl Emile Heskey en James Collins beter hadden moeten doen met hun kansen.

Ook Fulham kreeg enkele wenkende kansen om de score te openen. Riise kon een opendoelkans niet kadreren, terwijl Andy Johnson de vuisten van Shay Given testte.

Na de onderbreking nam Fulham het initiatief in handen. Onder impuls van een sterk keepende Given bleef het Villa-doel schoon, die enkele pogingen van Zamora pareerde.

Naarmate de wedstrijd vorderde leken beide ploegen gelukkig met een puntendeling, waardoor de partij verwaterde.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s