Villa bekert ronde verder

Vierdeklasser Hereford United kon lange tijd stand houden tegen een fel verjongd Aston Villa, maar in het laatste kwart zorgden doelpunten van Eric Lichaj en Nathan Delfouneso toch voor de beslissing.

In vergelijking met de gewonnen partij tegen Blackburn, liet Alex McLeish slechts drie spelers staan. Richard Dunne, Charles N’Zogbia en Darren Bent werden omringd door Guzan, Clark, Lichaj, Makoun, Ireland, Herd, Bannan en Albrighton.

Onder de aanvallende impulsen van de uitstekende Barry Bannan toonde de thuisploeg zich technisch superieur tegenover hun tegenstrever.

De kleine Schot creëerde dan ook het eerste doelgevaar. Hij bracht Stephen Ireland in stelling, maar die kon in twee tijden de bezoekende goalie niet kloppen.

Hoewel Hereford – momenteel hekkensluiter in League Two – aanvallend bitter weinig voorstelde, frustreerde het Villa dankzij hun defensief werk.

In de tweede helft onderscheidde doelman Cornell zich op pogingen van Albrighton en N’Zogbia. Even later faalde Ireland van kortbij.

Pas in de 80e minuut slaagden the Villans afstand te nemen van hun oppositie. Na een geharrewar voor doel kon Lichaj de score openen.

Luttele minuten voor het laatste fluitsignaal bezegelde de ingevallen Delfouneso de partij.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s