Transfer Deadline Day

 • 00.05 Bevestiging op SkySports wat reeds enkele uren in de lucht ging: Jermaine Jenas komt een gans seizoen op uitleenbasis naar Villa Park, terwijl Alan Hutton’s overgang definitief is. Hij tekende een overeenkomst tot 2015.
 • 24.00 TRANSFER WINDOW CLOSED. De Big Ben luidt 11 uur plaatselijke tijd, waardoor deze transferperiode eindigt. Hoewel Hutton en Jenas nog niet officieel bevestigd zijn, heeft het er alle schijn naar dat het papierwerk voor beide spelers tijdig in orde is geraakt.
 • 22.00 Nog twee uur te gaan voor de transferperiode sluit en Enda Stevens is voorlopig nog steeds de enige nieuwkomer bij the Villans.
 • 20.54 AVFC Official Site: “Villa can confirm that Alan Hutton and Jermaine Jenas are currently undergoing medicals. If the deals are completed, right-back Hutton would join permanently while the move for midfielder Jenas would be a season-long loan.”
 • 20.10 Ene Belgische U19-speler van AA Gent Igor Vetokele legt een aanbod van Villa (en een resem andere clubs) naast zich neer en kiest voor het Cercle Brugge van Bob Peeters. Just to let you lot know…
 • 19.59 Vers van Twitter aka “the bastion of truth”: BBC’s #DanRoan: “Hutton verkiest Fulham boven Villa en bijgevolg is Newcastle’s Danny Simpson de nieuwe piste voor de rechtsback-positie.” We hebben ongetwijfeld nog het laatste hiervan niet gehoord.
 • 19.43 Ex-Villans Shaun Maloney en Peter Crouch staan dicht bij transfers naar respectievelijk Wigan en Stoke City.
 • 19.37 Hutton Latest: Op Villa voor zijn medische testen…
 • 18.45 Ook de Schotse FA bevestigt op Twitter dat Hutton het trainingskamp heeft verlaten en op weg is naar Villa… Voorlopig geen woord meer over Fulham.
 • 18.32 Meer nieuws over de Hutton-transfer. Tottenham geeft Villa permissie om met Hutton te praten.
 • 17.57 De overgang van Shamrock Rovers’ Enda Stevens wordt bevestigd op Villa’s officiële webstek. De Ierse verdediger vervoegt in januari McLeish zijn troepen.
 • 17.54 Aston Villa is niet alleen in de interesse voor Jenas. Ook Stoke City is een potentiële kandidaat om de middenvelder over te nemen van Tottenham.
 • 17.45 Tegenstrijdigheid alom op Deadline Day. SSN bevestigt dat er een bod van £ 4m is uitgebracht op Alan Hutton… Alleen komt het bod van Fulham. Nog niets concreet vanuit B6 voor de Schotse verdediger. Wel wordt de interesse in Jermaine Jenas bevestigd. Hij zou voor 1 jaar uitgeleend kunnen worden.
 • 17.29 Volgens SkySports News heeft Alan Hutton toestemming verkregen om het Schotse kamp te verlaten en naar Birmingham te trekken om met Villa-officials te onderhandelen.
 • 17.16 Na het vertrek van Luke Young en het langdurig uitvallen van Eric Lichaj lijkt Spurs’ Alan Hutton de nieuwe rechtsback te worden bij Villa. Voorlopig blijft het muisstil rond de Schot en zou nu ook Fulham interesse tonen…
 • 17.05 Ex-Villan en oude bekende op de Belgische velden Bosko Balaban zou gezien zijn op Elland Road. Goed om te weten dat die nog leeft!
 • 17.00 Het einde van de transferperiode nadert met rasse schreden. Ondertussen komen de geruchten van overal. Zo zouden Liam Ridgewell en Steven Davis kunnen terugkomen, terwijl SkySports Villa linkt met Jermaine Jenas. Joe Cole wordt het alvast niet, die verhuisde eerder deze dag naar het Franse Lille. De Ierse jonkie Enda Stevens, een linksback van Shamrock Rovers, staat dicht bij een 3-jarig contract bij the Villans. Pas in januari zal hij de overstap maken.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op Transfer Deadline Day

 1. Sebbie zegt:

  AVFC 2011: GT MK II all over again…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s