Here comes the Rumour Mill

Binnen een dikke twee maanden kunnen de ploegen een maand lang naar hartenlust spelers aankopen. Tijd voor de local rags om namen en clubs – al dan niet met de natte vinger – aan elkaar te linken. Een eerste overzichtje:

TALKSPORT De 22-jarige Duitser Dennis Diekmeier staat in de belangstelling van the Villans. Ook het Italiaanse AS Roma is gecharmeerd in de rechtsback, die £ 6m zou moeten kosten.

THE PEOPLE Charles N’Zogbia vind voorlopig zijn draai niet in B6. Genoeg reden voor The People om de Fransman te linken aan het Sunderland van Steve Bruce. Bruce haalde hem naar Wigan en zou opnieuw het beste uit de winger kunnen halen, zo luidt het verhaal. Sunderland zou bereid zijn £ 15m neer te tellen, terwijl we hem zelf voor £ 9.5m haalden. Verdacht…

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s