Super Marc: “I’m a Villa Boy”

Vleugelmiddenvelder Mark Albrighton heeft speculaties omtrent een mogelijke overgang naar het Schotse Glasgow Rangers afgedaan als absolute nonsens.

Albrighton heeft het dit seizoen moeilijk om te bevestigen en belandde geregeld op de bank. De laatste weken krijgt hij opnieuw het vertrouwen en bedankte hij met een doelpunt in het Reebok Stadium.

Ondanks zijn mindere campagne, denkt Mark er niet aan andere oorden op te zoeken. De Academy Graduate, 22 lentes jong, denkt nog niet aan het woord “vertrek”.

“Ik heb een vriend bij Rangers, maar ga daar niet meteen naartoe. Hoewel ik besef dat zaken niet zoals gepland lopen, denk ik niet aan vertrekken.”

“Maar ik ben een Villa-boy en kan me niets ergers bedenken dan de club te verlaten die me al deze mooie herinneringen gaf en zal geven. Op een dag zal ik misschien moeten vertrekken en dit zal dan een trieste dag zijn.”

“De manager verzekerde me dat ik in zijn plannen behoor. Ik zal dan ook mijn uiterste best blijven doen en vechten voor mijn plaats in het elftal,” aldus een vastberaden Albrighton.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s