Scouts zoeken naar vervanger Heskey

Aston Villa is volop op zoek naar een vervanger voor Emile Heskey. De inmiddels 34-jarige spits is eind juni einde contract en manager Alex McLeish schuimt de Europese markt af op zoek naar een soortgelijke type aanvaller.

In dat opzicht werden Bas Dost en Olivier Giroud gescout. De Nederlander Dost is momenteel aan de slag in eigen land bij Heerenveen en is aan een aardig seizoen bezig. Met 22 doelpunten in 26 wedstrijden prijkt hij bovenaan de topschuttersstand van de Eredivisie.

Ook de Fransman Giroud is een opkomende ster. De 25-jarige international werd afgelopen zaterdag gescout tijdens het duel met zijn club Montpellier tegen AS Nancy. Tal van clubs (oa Bayern, AS Roma,…) staan te drummen om Giroud binnen te halen, maar Montpellier is niet bereid om zijn goudhaantje zonder slag of stoot te laten vertrekken.

Naast de topschutter van de Ligue 1 (17 doelpunten) maakten de scouts van de gelegenheid gebruik om ploegmaat Benjamin Stambouli (verdediger) te bekijken.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s