Flash on: Karim El Ahmadi

Met Karim El Ahmadi haalde Lambert een tweede middenvelder uit de Nederlandse Eredivisie. We stellen hem eventjes voor...

Op 11-jarige leeftijd vervoegde de Nederlandse Marokkaan de jeugdacademie van het plaatselijke Twente. Begin 2004 maakte Karim zijn debuut in de hoofdmacht, waarna hij niet meer uit de selectie weg te denken was.

Vier jaar later was Feyenoord bereid vijf miljoen euro neer te leggen voor zijn diensten. In de eerste jaren had hij het moeilijk, maar na een korte uitleenperiode bij Al Ahli uit Dubia kwam hij sterker terug. Vorig seizoen vormde hij samen met Clasie en Bakkal een ijzersterk middenveld voor Feyenoord.

“Spelen in de Premier League is altijd een droom voor mij geweest”, aldus El Ahmadi. “Wat mij betreft is het de sterkste competitie ter wereld. De trainer volgde me al een tijdje en wil me graag hebben, dat is voor mij erg belangrijk.”

“Het is tevens een enorme uitdaging voor mij om te laten zien wat ik kan. Ik ben een speler die graag de bal wil hebben en het spel naar mijn hand wil zetten. Daar ligt mijn kracht en dat heb ik ook bij Feyenoord laten zien het afgelopen seizoen.”

El Ahmadi tekende een contract van drie seizoenen bij the Villans, dat een £ 3m overmaakte op de rekening van de Rotterdammers.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s