Ron Vlaar officieel een Villan

Ron Vlaar is sinds woensdagnamiddag officieel een Villa-speler. De laatste formaliteiten rond zijn overgang van het Nederlandse Feyenoord werden afgerond en zette hij zijn krabbel onder een contract voor drie seizoenen.

Reeds enkele weken werd het een welles-nietes-spelletje of Ron Vlaar de overstap zou maken naar B6. De verdediger, met Nederland nog op het afgelopen EK te bewonderen, had een opstapclausule in zijn contract staan en niets leek een overgang in de weg te staan.

Tot de transfer leek aan te slepen en Vlaar zelf dreigde om de onderhandelingen op te blazen. Maar eens Lambert en Villa terugkeerden van de USA Tour werden de plooien glad gestreken en bevestigde Feyenoord reeds vrijdag de overgang op hun officiële webstek.

Na de nodige medische testen tekende de 27-jarige dus deze middag een contract bij Villa. Hij vervangt James Collins, die verhuist naar West Ham.

Manager Paul Lambert is alvast in de wolken met zijn nieuwe rekruut: “Ron is een zeer goede verdediger, die ervaring opgedaan heeft bij Feyenoord en het Nederlands elftal. Ik ben verheugd dat wij nu bij Aston Villa over hem kunnen beschikken. Ron Vlaar voegt iets toe aan deze club, daar ben ik honderd procent van overtuigd.”

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s