Drukke Deadline Day!

Aston Villa kende vrijdag een drukke Deadline Day. Met Ashley Westwood, Christian Benteke en Jordan Bowery haalde het maar liefst drie nieuwe gezichten naar Villa Park.

Na de zwakke seizoensstart heerste lichte paniek rond B6. Nadat een dag eerder reeds Joe Bennett werd weggeplukt bij Boro, liet manager Paul Lambert nog drie nieuwe spelers tekenen.

Ashley Westwood is een 21-jarige middenvelder die overkomt van Crewe Alexandra. Westwood is een jeugdproduct van de gerenommeerde jeugdacademie van Alexandra en debuteerde op zijn 18 jaar in de hoofdmacht.

Westwood had een belangrijk aandeel in de behaalde promotie naar League One vorig seizoen en kreeg de aanvoerdersband toegereikt.  De jonge middenvelder vergelijkt zichzelf het liefst met Michael Carrick. Als hij even goed wordt als de Mancunian, dan heeft Lambo een koopje gedaan (£2.5m).

Ook Jordan Bowery komt over van de lagere divisies. De boomlange spits werd weggeplukt bij Chesterfield voor een klein half miljoen pond.

De grote aankoop van deze zomer is de Belg Christian Benteke. Nadat Genk moeilijk deed, forceerde Benteke zelf zijn overgang naar the Villans. Het stortte een £ 7m over op de rekening van de Limburgers.

Benteke is alvast opgetogen met zijn nieuwe club. ‘Ik ben erg blij dat ik naar hier kan komen, het is mijn droom en ik zal hard werken om het hier goed te doen.’

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s