Latics maken wonde groter

In het zespuntenduel tegen concurrent Wigan ging Aston Villa alweer roemloos ten onder. The Latics haalden het met 0-3 cijfers. Daardoor incasseerde Villa 15 goals in amper 3 duels, terwijl het zelf geen enkele keer de netten kon doen trillen.

De wedstrijd kon niet slechter starten voor de thuisploeg. Na amper drie minuten spel mocht de vrijstaande Ivan Ramis een hoekschop van kortbij verzilveren.

De bezoekers hadden de wedstrijd in handen en claimden zelfs – terecht – twee penalty’s. Referee Kevin Friend ging echter niet mee.

Pas ogenblikken voor het rustsignaal kon Villa voor het eerst de neus aan het venster steken. Brett Holman knalde het leer van op vijf meter op de deklat.

Ook de kampwissel bracht geen verbetering. Via Boyce en Koné werd het 0-3 na amper 56 minuten spel. Het sein voor veel supporters om het stadion vroegtijdig te verlaten.

Je kon ze geen ongelijk geven. De wedstrijd bloedde dood en onder een luid fluitconcert verlieten the Villans met het schaamrood op de wangen het veld.

Op Nieuwjaarsdag wacht een moeilijke verplaatsing naar het Liberty Stadium.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s