Benteke geniet van elke minuut in Claret & Blue

Onze eigenste Belg Christian Benteke is bezig aan een impressionant eerste seizoen in de Premier League. Dinsdagavond beloonden zijn ploegmakkers hem met de trofee voor Players’ Young Player of the Season.

Bij zijn overstap van Genk eind augustus werden al gauw vraagtekens geplaatst omtrent de overgang en vooral zijn prijskaartje. De warmhartige Benteke liet het niet aan zijn hart komen en profileerde zich al snel als dé favoriet van Villa Park.

Benteke geeft toe dat hij van elke minuut uit zijn Villa-carrière geniet.

“Ik probeer van mijn werk te genieten. Bij aankomst aan het trainingscomplex probeer ik ten allen tijde een lachend gezicht op te zetten. Sommige mensen moeten elke dag hard werken, dus wij moeten dankbaar zijn en van onze job genieten.”

De 22-jarige Belg was apetrots dat hij verkozen werd als Players’ Young Player.

“Ik ben trots op deze trofee en ik zou zowel mijn ploegmaats als supporters willen bedanken.”

“De fans steunen ons reeds een gans seizoen en dat maakt me trots. Toen ik aankwam, toonden de fans mij veel respect en ik probeer hen iets terug te schenken op het veld. Ik ben blij om voor Aston Villa te mogen spelen.”

Lees meer over het avontuur van Benteke in the Premier League in het boek “Sympathy for the Devils”. Via Belgian Villains geniet je van een korting twv 2,5 €!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s