Senderos eerste nieuwkomer!

Philippe Senderos is de eerste versterking voor het komende voetbalseizoen. De Zwitser komt transfervrij over van het gedegradeerde Fulham.

Na 4 seizoenen op Craven Cottage mocht de WK-ganger transfervrij vertrekken. Voor Villa dus een ideale goedkope versterking in de huidige omstandigheden.

Voor de Zwitser zijn the Villans zijn vierde Engelse club. Arsene Wenger haalde hem weg bij Servette, maar bij the Gunners kon hij zich nooit echt ontplooien. Ook uitleenbeurten bij AC Milan en Everton eindigden in mineur.

Sinds 2010 speelt Philippe dus bij Fulham. Hij zag zijn start compleet de mist in gaan door een zware blessure, maar kon zich voor het eerst toch een basisspeler noemen. Tot deze jaarwisseling, waarna hij uitgeleend werd aan Valencia.

Toegegeven deze aanwinst zal geen extra seizoenskaarten doen verkopen. Toch lijkt het geen onaardige vangst uit de vijver waarin we tegenwoordig moeten vissen. Vlaar en Okore lijken certitudes centraal achterin, terwijl de international toch zowieso een verbetering moet zijn op een Nathan Baker.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s