Nieuw voetbalseizoen in aantocht

Het WK zit er amper op of er wordt alweer gevoetbald in de binnenlandse competities. Voor Aston Villa staat vanavond de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen Mansfield Town. De voorbije maanden waren intussen best woelig te noemen. Een overzicht:

Mark Albrighton, Yacouba Sylla en Nicklas Helenius zullen volgend seizoen niet meer in Claret & Blue uitkomen. Jeugdproduct Albrighton verkast naar promovendus Leicester City, terwijl Sylla (Kayseri Erciyesspor) en Helenius (terug naar Aalborg) worden uitgeleend.

Nu Villa officieel te koop staat, wordt elke pond geen tweemaal meer, maar driemaal omgedraaid vooraleer die gespendeerd wordt. Met Philippe Senderos (Fulham) en Joe Cole (West Ham) komen twee transfervrije spelers (mét ervaring) de rangen versterken. Voor de derde nieuwkomer, Kieran Richardson, werd een £ 600k overgemaakt aan Fulham.

Richardson vindt bij zijn nieuwe club zijn ex-manager terug: Roy Keane. De gewezen middenvelder van Manchester Utd wordt de nieuwe assistent van Paul Lambert. De Ier had in het recente verleden de touwtjes in handen bij Sunderland en Ipswich en is tegenwoordig assistent bij de Ierse nationale ploeg onder Martin O’Neill.

Voor de betaalde prijs hebben we voorlopig geen al te slechte zaken gedaan op de transfermarkt, maar laten we toch hopen dat een overname niet lang meer op zich laat wachten!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s