Agbonlahor en Hutton langer bij de club

Gabriel Agbonlahor en Alan Hutton zullen ook de komende seizoenen het Claret & Blue dragen. Beiden kregen respectievelijk contractverlengingen van 4 en 3 seizoenen.

Brummie Agbonlahor speelt al gans zijn leven bij the Villans. In 2005 debuteerde hij in de hoofdmacht, waar hij meteen wist te scoren in de verlieswedstrijd op Everton. Gabby groeide uit tot een belangrijke pion, maar vond de laatste seizoenen minder het net.

De aalvlugge spits bedankte reeds het vertrouwen door de enige treffer te scoren in de winstpartij op Anfield Road afgelopen weekend.

Een verrassendere contractverlenging is die van Alan Hutton. Hutton was een (dure) aankoop van voormalige manager Alex McLeish en bevond zich de afgelopen twee seizoenen in de C-kern.

Deze campagne kreeg hij – door de financiële situatie binnen de club – opnieuw zijn kans en de Schot greep die dan ook met beide handen. De rechtsback is misschien wel dé revelatie in het sterke seizoensbegin en dat ging ook Paul Lambert en de clubleiding niet onopgemerkt voorbij.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s