Redding komt dichterbij

Aston Villa boekte een tweede opeenvolgende zege in het eigenste Villa Park en ziet zo de redding dichterbij komen.

Na de overwinning van concurrent Sunderland op het middaguur werd de belangrijke wedstrijd tegen het West Ham van Sam Allardyce nog een tikkeltje belangrijker. The Hammers spelen sinds een tijdje voor spek en bonen, maar een gemakkelijke driepunter zou het toch niet worden.

Vanaf het eerste fluitsignaal zorgde Villa voor de dreiging. Na tien minuten had Adrian een mooie redding in huis op een volley van de bedrijvige Cleverley. Even later leek Christian Benteke, pas verkozen tot Premier League speler van de maand, de score te openen. De Belg raakte het leer maar half en de bal ging naast het doel.

Op het halfuur was het toch raak. Man van de match Jack Grealish zorgde voor de actie op links en Cleverley tikte van dichtbij binnen. Het derde doelpunt in evenveel wedstrijden voor de Mancunian.

Na de onderbreking noteerden we een gretiger West Ham. Collins dwingde Given tot een mooie parade, terwijl Nene’s afstandsschot net over de lat ging.

De druk en stress namen toe naarmate het eindsignaal dichterbij kwam. Grealish lanceerde de ingevallen Agbonlahor met een schitterende pass, maar de spits kraakte zijn poging.

Door het thuisverlies van Hull gaapt er nu een kloof van 4 punten met de degratiezone.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s