Reading Away

In de vroege ochtendgloren van zaterdag 2 februari maakten 9 Belgian Villains de oversteek naar het eiland dat geteisterd was door ‘Snowmageddon’. Ondanks enig oponthoud door onze vrienden van de douane bereikten we voorspoedig Berkshire.

Een trip naar het Madejski wordt wel eens één van de saaiste van het land genoemd. Niets was minder waar. Een identitik stadion in een industriële zone dat wel, maar The world turned upside down wat stappen verder is best een aanradertje. Enkele gerstenatjes en versnaperingen later konden we onder een stralend winterzonnetje plaats nemen in het bezoekersvak.

Het zwakke Reading lijkt klaar voor League One, maar Villa moest toch op een secure Kalinic rekenen om de nul op het bord te houden. Enkele wenkende kansen ten spijt, blijft het toch wachten op de terugkeer van Jack Grealish. Met inspiratieloos voetbal maak je het ploegen als Derby niet meer moeilijk deze campagne.

Bekijk hier de foto’s.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s