Newcastle 6 (zes) v Aston Villa 0

Op St-James’ Park ging Aston Villa met zwáre 6-0 cijfers de boot in tegen promovendus Newcastle United. En dit zonder verzachtende omstandigheden, gewoon te mak gespeeld.

nullAfgelopen week was er eentje dat enkel Villa-fans weten wat het is. Op maandag nog in de roes van de uitmuntende prestatie op de openingsspeeldag, over een sterk midweekresultaat van de ‘B’-ploeg Europees tot de absolute ontnuchtering zondagnamiddag.

Voor velen is Newcastle één der favorieten voor de degradatie. The Magpies zijn op papier zwakker dan toen ze degradeerden, maar daar was zondag niets van te merken. Toen het rusten geblazen was, stond het reeds 3-0.

Inderdaad, het had allemaal anders kunnen uitdraaien. Na amper tien minuten spel werd Ashley Young getorpedeerd door thuisgoalie Harper. John Carew pompte het leer echter van de elfmeter de Gallowgate End in.

Daarna was het liedje uitgezongen voor the Villans. Onder impuls van de boomlange Andy Carroll liep Newcastle vrij gemakkelijk uit. Eerst kende Friedel geen verhaal tegen een loeier van Barton en op het einde van de eerste helft vonden ook Nolan en Carroll de weg naar de netten.

Wie Villa agressief uit de kleedkamers had verwacht, kwam bedrogen uit. Carroll legde de wedstrijd in een definitieve plooi.

Op het einde was de vernedering helemaal compleet. Nolan en de 3e van Carroll maakten er 6-0 van. Enkel Blackpool en Wigan deden even slecht dit weekend, al hadden die wél verzachtende omstandigheden.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

2 reacties op Newcastle 6 (zes) v Aston Villa 0

  1. Paul zegt:

    bloody disgrace!!!!!!!!!!!!!

  2. Sebbie zegt:

    And when you think it can’t get worse, it gets worse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s