The shortest way to silverware: League Cup

Afgelopen woensdag leidde Gérard Houllier Aston Villa voor het eerst in de League Cup-wedstrijd tegen de Blackburn Rovers. In een heruitgave van de halve finale van vorig jaar won Villa met 3-1 cijfers.

Een veredeld B-elftal startte niet te best aan de wedstrijd. De 4-3-3 formatie sloeg niet aan en het waren de bezoekers die verdiend op voorsprong kwamen via een ferme pegel van de voet van Gael Givet.

Houllier zag dat het niet werkte en veranderde voor de tweede helft van formatie. Onder impuls van de sterk ingevallen Emile Heskey en Ashley Young (die 2 doelpunten voor zijn rekening nam) boekten de Villains al bij al gemakkelijk een plaats in de volgende ronde.

In die volgende ronde neemt Villa het op tegen de andere ploeg uit Lancashire, Burnley. Met de uitschakeling van onder meer Tottenham, Liverpool, Chelsea en Manchester City groeien de kansen opnieuw om in deze competitie ver te geraken.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s