Three Lions doen beroep op Young & Warnock

England manager Fabio Capello heeft Ashley Young en Stephen Warnock opgeroepen voor de komende interland tegen Montenegro.

Young speelde zich dit seizoen in de kijker op zijn nieuwe positie als hangende spits en wordt dus beloond met een oproepingsbrief. Ook voor Warnock is het een blij weerzien met de nationale ploeg. Na het WK werd hij drie wedstrijden in de kou gelaten, maar hij krijgt dus een nieuwe kans om Capello te charmeren.

De volledige kern:

Doel: Ben Foster (Birmingham City), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City)

Verdediging: Ashley Cole (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Rio Ferdinand (Manchester United), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Stephen Warnock (Aston Villa)

Middenveld: Gareth Barry (Manchester City), Joe Cole (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Tom Huddlestone (Tottenham Hotspur), Adam Johnson (Manchester City), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)

Aanval: Darren Bent (Sunderland), Peter Crouch (Tottenham Hotspur), Kevin Davies (Bolton Wanderers), Wayne Rooney (Manchester United)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s