Villains maatje te klein op WHL

De magie van Rafael Vander Vaart was voldoende om Tottenham de volle buit te bezorgen tegen onze Villains. Het werd 2-1 in een razend spannende wedstrijd.

nullSlechts één wijziging bij Villa ten opzichte van de winstpartij op Wolves vorige week. Richard Dunne nam opnieuw zijn plaats in ten voordele van Carlos Cuellar, nochtans dé uitblinker op Molineux.

De eerste dreiging kwam van de thuisploeg, maar Roman Pavlyuchenko kopte van dichtbij over het doel van Brad Friedel.

Op het kwartier kwam Villa op voorsprong. In een duel om een – hopeloze – lange bal troefde de herboren Emile Heskey Sébastien Bassong af en bediende de inlopende Mark Albrighton, die het geschenk in dank aannam. Het meegereisde compartiment was in de wolken.

Meteen was dit ook het keerpunt in de wedstrijd. De alomtegenwoordige Heskey blesseerde zich in de voorbereiding voor het doelpunt en zou niet veel later vervangen worden door John Carew.

De Londense outfit zocht naar de gelijkstellende treffer. Alan Hutton trof het zijnet, terwijl Vander Vaart theatraal neerging in de zestien. Ref Clattenburg gaf geen krimp.

De wedstrijd ging goed op en neer. Aan de overkant krulde Ashley Young een vrijschop net naast de kruising.

Dat Vander Vaart een geweldige speler is, staat buiten kijf. Tot tweemaal toe bedreigde hij Friedel vanop afstand, doch zonder succes. Luttele minuten later trof hij toch raak toen hij ongehinderd aan de tweede paal mocht binnen koppen.

Na de onderbreking stelden the Villains, zonder Heskey, aanvallend heel wat minder voor. En bij de thuisploeg? Daar was Vander Vaart opnieuw alomtegenwoordig bij elke dreiging.

Toch was een scherpe inzending van Young ei zo na goed voor een doelpunt, maar zowel Carew als Albrighton kwamen een voetlengte te kort.

Uiteindelijk was het de onvermijdelijke Vander Vaart die het laatste zegje had van deze partij. Oude bekende Peter Crouch won het luchtduel van Collins, waarop de Nederlander van dichtbij de 2-1 op het bord prikte.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

2 reacties op Villains maatje te klein op WHL

 1. belgium-brummie zegt:

  after watching the game i took a few minutes to reflect then thought fookin ell we were actually passing the ball around nicely.Normally im pissed off and av a go at the first person who talks to me usually the mrs but not after the spurs game,hopefully this is just the start to get us playing but it really does make you think whats been going on in training the last 3 years wiv mon????i mean my man of the match was NRC for his battling performance and his passing yes thats right i said his passing haha lets get him to practice shooting at the goal for a few weeks now and weve got the complete midfielder.

  villa till i die,im villa till i die,i know i am,im sure i am,im vila till i die!!

 2. Sebbie zegt:

  Aye… and the missus has yet to ask to divorce you? 😉 No mate, I agree with your views entirely. They’ve been playing some decent passing football of lately, even before Gez came in. Shame it only tends to last for 30-45 minutes lol…

  Curbs was on telly this weekend saying he was interviewed twice by Randy and basically said that Gez wouldn’t have much money to spend this season but quite some the year after so let’s hope he takes the time to find some quality gems then.

  Here’s hoping we could win some silverware in the nearby future!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s