Fulham houdt in extremis punt thuis

Een goal van Brede Hangeland in de 95e minuut zorgde ervoor dat Fulham en Aston Villa langs de oevers van de Thames de punten deelden.

nullHet zag er lang naar uit dat een doelpunt van Mark Albrighton genoeg zou zijn om de volle buit mee naar Birmingham te nemen, maar de Noorse verdediger Brede Hangeland redde in de allerlaatste seconden nog een puntje voor de Londense outfit.

Bij the Villans is het momenteel roeien met de riemen die er zijn. Nadat Emile Heskey eerder deze week geblesseerd afhaakte, zijn nu ook Steve Sidwell en Nigel Reo-Coker voor lange tijd buiten strijd. Daardoor kwamen Nathan Delfouneso en Barry Bannan aan de aftrap. Vooral die laatste speelde een dijk van een wedstrijd.

De eerste helft ging gelijk op en er vielen aan beide kanten goede kansen te noteren. Bij Fulham waren Zoltan Gera en Moussa Dembélé dichtbij een treffer, terwijl voor Aston Villa Nathan Delfouneso en Stewart Downing net misten.

Kort voor rust scoorde Aston Villa alsnog. Marc Albrighton rondde af na een mooie crossbal van Barry Bannan.

Na de pauze bleef de wedstrijd goed op en neer gaan. Nathan Delfouneso wrong een doelrijpe kans de nek om, terwijl Brad Friedel aan de overkant attent diende te reageren op een poging van Andy Johnson.

Uiteindelijk verlengde Hangeland een vrijschop in extremis met het hoofd in doel. Villa blijft zo onderaan ter plaatse trappelen. Woensdag komt het Blackpool van oude bekende Marlon Harewood op bezoek, een overwinning zou geen kwaad kunnen om de voeling met de subtop niet te verliezen.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s