Gez verwacht meer van Superman

Gérard Houllier liet zich na de derby zondag bijzonder kritisch uit op de prestaties van Stephen Ireland. “Kwaliteit is één ding, harden werken een ander”, liet de Gaffer zich ontvallen.

nullIreland kwam deze zomer over van Manchester City in een deal dat James Milner zag vertrekken richting Eastlands. De Ier, door de Citeh-aanhang beprezen als Superman, kan maar moeilijk zijn draai vinden in Birmingham en kwam zondag niet van de bank.

“Hij moet harder werken. We weten dat hij een goede voetballer is, maar ik wil geen spelers over wie je moet zeggen: Hij is goed, maar… Als je zegt: ‘Hij is een goede voetballer, maar hij verdedigt niet mee, maar hij maakt zijn meters niet, maar hij verliest te vaak de bal op gevaarlijke plekken’, dan is het moeilijk werken”, laat Houllier zich ontvallen zondagavond.

“Hij moet af van deze ‘maars’ en moet gewoon goed gaan voetballen. Kwaliteit is één ding, maar je moet ook je best doen. Hij speelde tegen Chelsea en dat deed hij goed, hij speelde tegen Sunderland en dat was niet goed genoeg, zo simpel is het”, aldus de coach. “We blijven Stephen wel ondersteunen. Hij is nieuw hier en heet een trainerswissel meegemaakt, het is een lastige periode voor hem. We zullen er voor hem zijn omdat we weten dat hij goed kan voetballen, maar hij moet harder werken.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s