I hate Small Heath

“Why do you hate Small Heath?”

Woensdag is het weer zo ver. Derby time. In de League Cup maken onze Villans de korte trip naar St. Andrew’s, waar er gestreden wordt voor een plaats in de halve finales van deze beker.

Met de huidige blessuregolf in het achterhoofd, zijn the Blues misschien wel favoriet voor deze partij. Hoe dan ook, ik haat deze wedstrijden.

Voor Villa valt er eigenlijk niets te winnen, enkel te verliezen. Zelfs zonder de favorietenrol wordt er van Villa gewoon verwacht om deze ontmoeting te winnen. Wordt er gewonnen, is het de normaalste zaak van de wereld. Wint the Scum, dan kunnen we wekenlang aanhoren hoe ze ons hebben ingehaald, hoe ze de grootste van de Midlands worden. Een maand geleden, bij ocharme 0-0 was het al van dat. En maar vergeten dat ze de vorige zes ontmoetingen één voor één hadden verloren?

Deluded. The lot of them. Anyway  I hate Small Heath. With a passion. Why do you hate them?

Dit bericht werd geplaatst in Belgian Villains. Bookmark de permalink .

5 reacties op I hate Small Heath

 1. Lars zegt:

  Inbreds! Ik was in VP vorige maand bij de 0-0 en er kan slechts 1 conclusie zijn; de wereld is beter af zonder Birmingham City FC en zijn ‘supporters’. Wat woensdag betreft ze geven ’t schijnt -5 en hevige sneeuw, en mij maakt ge ni wijs dat the sty undersoil heating heeft!

 2. belgiumbrummie zegt:

  naah mate no undersoil heating ya honestly didnt consider that the scum would have that did ya?As for hating the blooze well its more a religion than anything else when youve been brought up with small heath fans(not many i mite ad)the banter you have is next to none and can go over the top even with best friends thats how hard to the core it is personally im hoping we can do the business tomorrow although with teh injury list weve got it will be fingers crossed and get on ya knees to pray at the moment,just heard steven irelands out with an illness again but gabby will be back!!!!any good streams for me lars send um to me e-mail mate if ya get any!!

  cheers VTID

 3. Sebbie zegt:

  Ireland seems to be ill every two games isn’t he?

  Argh, Larsy boy. Hebt ge geene King Edwards gedaan na de match tegen Blose dan? 😦 Stewie heeft nen runner gedaan en afgebeld dat zijn hond ziek thuis lag lol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s