January Rumours – Part I

Het jaareinde staat voor de deur en met de dagen worden de kranten al langs om meer gevuld met transferweetjes, -geruchten, -bullshit,…

Het overzicht van vandaag:

Houllier is gecharmeerd door Valentin Stocker, de jonge middenvelder van het Zwitsere FC Bazel. Ook Liverpool toonde eerder interesse, maar Bazel is niet happig hun goudhaantje te laten gaan.

Brad Friedel is sinds jaar en dag een certitude in de Premier League. Zal dit ook nog volgend seizoen het geval zijn? Dortmund-goalie Roman Weidenfeller wordt gelinkt aan Villa. De leider uit de Duitse Bundesliga zou zijn sluitstuk langer aan zich willen binden, maar Weidenfeller zou te zwichten zijn voor het grote geld over het Kanaal.

– Blijven ex-Citeh gedienden Stephen Ireland en Richard Dunne nog in 2011 op Villa Park spelen? Vooral Dunne zou zijn eigen ruiten ingestampt hebben door vrijdag een revolte te veroorzaken op training. In een confrontatie met assistent Gary McAllister zou hij diens trainingmethodes afgebroken hebben. Dunney bekeek de derby afgelopen zaterdag bijgevolg langs de zijlijn. Ook voor “nieuwbakken” aanwinst Stephen Ireland zijn het belangrijke weken. Ireland, ooit een grote belofte bij de blauwe helft van Manchester, kon de verwachtingen nog niet inlossen en zat zelfs niet bij de 17 tegen WBA. Een gesprek deze week met het management zou uitsluitsel moeten brengen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s