Transfer Deadline Day

Op de laatste dag van de wintermercato blijft het geruchten regenen bij de verschillende Engelse clubs. Aston Villa is daar geen uitzondering in…

Tijdens de gewonnen FA Cup-wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Blackburn sijpelden de eerste geruchten door dat Michael Bradley, de Amerikaanse middenvelder van Borussia Monchengladbach, Villa de komende zes maanden zou vervoegen op uitleenbasis.

De 23-jarige middenvelder is op een zijspoor geraakt bij de Duitsers en bespreekt de laatste details van een mogelijke overgang.

Een speler die lijkt te zullen vertrekken is Stephen Ireland. Ireland kon sinds zijn overgang van Manchester City allesbehalve zijn ‘Superman’-status van bij de Citizens waarmaken en via een uitleenbeurt aan Newcastle United zou de Ier zijn carriere nieuw leven willen inblazen.

Of het in beide gevallen tot een effectieve transfer komt, zal in de komende uren moeten duidelijk worden. Een zekere vertrekker is alvast Isaiah Osbourne, die tot het einde van de campagne voor Sheffield Wednesday zal uitkomen. The Owls spelen momenteel in de derde divisie.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s