Wolvo te sterk op Villa Park

De lokale rivalen uit Wolverhampton wonnen met het kleinste verschil op Villa Park. Een knap genomen volley van kersvers Engeland-international Matt Jarvis was genoeg om de volle buit mee te nemen naar de Black Country.

Aston Villa bevindt zich nog steeds in een benarde situatie en deed er best aan aan te knopen met een overwinning wou het zichzelf wat meer ademruimte willen gunnen.

Toch werd het opnieuw een bleke partij van de jongens van Gérard Houllier. Er was een schrijnend gebrek aan vechtlust en creativiteit.

Matt Jarvis’ knappe volley was uiteindelijk niet meer of niet minder wat the Wolves verdienden in de eerste helft. De bezoekers hadden de kansen, zagen reeds twee doelpunten – terecht – afgevlagd en domineerden Villa.

Ook na de onderbreking was er geen beterschap bij de thuisploeg. De vervanging van Mark Albrighton werd op ongeloof onthaald door de aanhang en Houllier werd getrakteerd op een chorus van “You don’t know what you’re doing”. Hij kon er, op dat moment toch, nog mee lachen.

Het dient gezegd te zijn, Villa hád een penalty moeten krijgen toen Darren Bent aan de rand van het zestien metergebied foutief werd getorpedeerd. Referee van dienst Phil Dowd legde de bal echter er buiten. Bent schoot de daaropvolgende vrijschop in de muur.

Ashley Young kwam het dichtst bij een doelpunt, maar zijn gelijkmaker spatte uiteen op de dwarsligger.

Het was Wolverhampton die in de slotfase nog de beste kansen versierde. Brad Friedel redde knap op een poging van O’Hara.

Na het laatste fluitsignaal weergalmden de “Houllier Out”-kreten als nooit tevoren.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s