Ged opgenomen in ziekenhuis

Manager Gérard Houllier werd woensdagavond in Birmingham’s Queen Elizabeth hospitaal binnengebracht met borstpijn. Hij zou inmiddels aan de betere hand zijn.

“De club bevestigt dat Houllier woensdagavond opgenomen is in het ziekenhuis. Hij voelt zich al beter en wil de supporters bedanken voor alle steun die ze hem gegeven hebben”, luidt het officieel persbericht.

Houllier moet nog enkele dagen ter observatie blijven in het ziekenhuis en assistent Gary McAllister zal de honneurs waarnemen komende zaterdag voor de partij tegen Stoke City.

Het is verre van de eerste keer dat de 63-jarige Fransman gezondheidsproblemen kent. In zijn Liverpool-periode, inmiddels 10 jaar geleden, werd hij tijdens de rust van een wedstrijd tegen Leeds onwel.

Na een 11 uur durende openhartoperatie en een lange inactiviteit kwam hij er weer bovenop. Vooraleer hij in september vorig jaar de job aannam, ging hij ten rade bij zijn cardioloog en vriend Dr. Abbas Rashid. Die gaf hem uiteindelijk het groen licht.

Wellicht krijgt de manager, die deze campagne bakken kritiek over hem kreeg, de rest van het seizoen vrij. Of Ged ooit nog fulltime terugkeert als manager, is nog maar zeer de vraag.

Het gonst al een poos geruchten dat hij in de zomer een rol zou aangeboden krijgen als Director of Football, à la Commoli bij Liverpool. En het is publiek geheim dat voorzitter Randy Lerner het wel heeft voor Everton’s David Moyes

Speculaties zijn zorgen voor later, dat de man maar eerst beter mag worden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s