Artsen raden Houllier aan te stoppen

Dr. Duncan Dymond, een gerespecteerde cardioloog, heeft Gérard Houllier geadviseerd om niet meer terug te keren naar het trainersvak.

De arts, in een verleden nog in dienst bij Chelsea, zou het “zeer gevaarlijk” vinden mocht de Fransman terugkeren naar zijn job.

“Hij heeft reeds één ontmoeting met de dood gehad en nu heeft hij opnieuw een serieuze waarschuwing gekregen,” aldus Dr. Dymond tegenover the Guardian.

“Als je éénmaal een defect hebt gehad, is de kans groter dat er een nieuwe volgt. Eén van de grootste risico’s is de bloeddruk. Je moet maar zien onder hoeveel druk managers aan de zijlijn staan te coachen”

Inmiddels gonst het geruchten over de mogelijke opvolging van Houllier. David Moyes en Mark Hughes zouden Randy Lerner’s favorieten zijn voor de job, maar ook Rafa Benitez zou hoog op het lijstje staan.

Dat de eerste twee op veel respect kunnen rekenen van Randy is alom bekend. Had Hughes deze zomer een week eerder niet de Fulham-job aangenomen, dan was hij wellicht de huidige manager van Aston Villa.

Everton lijkt niet snel geneigd te zijn afscheid te willen nemen van hun succesvolle coach. Of het moet zijn dat éne Martin O’Neill Goodison Park ziet zitten?

En Rafa? Misschien hoopt de Spanjaard zich zo de media in te praten, maar na de Gareth Barry-saga lijkt het me weinig waarschijnlijk dat hij kans zou maken.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op Artsen raden Houllier aan te stoppen

  1. Sebbie zegt:

    David Moyes, please!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s