Loan Watch: Bannan/Ireland

Voor twee uitgeleende spelers zit het avontuur erop. Barry Bannan komt in aanmerking om dit weekend opnieuw bij de kern aan te sluiten, terwijl Stephen Ireland wegens blessure een kruis mag maken over zijn seizoen.

De korte uitleenbeurt van Barry Bannan bij Leeds United is geen succes geworden. De Schotse international kon zich niet doorzetten en kwam slechts aan 7 selecties, waarvan de meeste als invaller.

Maandagavond was niet anders. Bannan kwam niet van de bank in de met 1-0 verloren wedstrijd op Crystal Palace en twitterde meteen dat hij huiswaarts keerde.

Voor Stephen Ireland zit het seizoen erop. Na de overstap van Man City vorige zomer kon Ireland zich nooit in de kijker spelen op Villa Park en Newcastle United bood een tijdelijke uitweg.

Maar de Ierse middenvelder blesseerde zich vrijwel onmiddellijk. Vorige week maakte hij zijn debuut als invaller tegen Man Utd, maar bij zijn tweede invalbeurt op Blackpool raakte hij opnieuw gekwetst.

Toch blijft Toon’s manager Alan Pardew grote bewonderaar van de creatieve middenvelder en geruchten gaan de ronde dat er deze zomer een bod volgt. Of Villa nog een groot deel van de £ 8m terug zal zien, valt sterk te betwijfelen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s