Ashley Young dicht bij Man Utd

Ashley Young zal in de komende dagen zijn overgang naar Manchester United finaliseren. Sir Alex Ferguson betaalt voor de diensten van de vleugelspeler een slordige £ 17m.

Het was publiek geheim dat Young reeds enige tijd persoonlijk rond is met de landskampioen. Toch onderging hij pas deze avond medische testen op Carrington.

Nu deze formaliteiten achter de rug zijn, lijkt niets nog een overgang in de weg te staan. In principe komt Ashley de komende vijf seizoenen uit voor het rode gedeelte van Manchester.

Het gezicht van de Engelse international was de laatste weken niet meer weg te slaan uit de Britse tabloids. Tussen de onderhandelingen door waren Young en zijn jeugdliefde Nicky van zinnens te trouwen. Dit feestje, met een kostenplaatje van 200 000 £, werd op het laatste ogenblik afgeblazen. Naar de officiële reden blijft het raden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ashley Young dicht bij Man Utd

  1. Sebbie zegt:

    Ashley zal een groot gemis worden. Wou het voorbije seizoen zelf téveel forceren, maar zoals bij Engeland de laatste wedstrijden, zal hij verdomd goed weten dat hij bij Man U zich meer zal moeten schikken en collectiever zal moeten opstellen.

    In tegenstelling tot de overgangen van Barry en Milner gun ik Young deze transfer te zeerste. Hij zal daar idd ook niet armer van worden, maar hij gaat tenminste naar de landskampioen… Young gaf 4 jaar geen 100 procent, maar 200 procent, was nooit geblesseerd etc… Een topper die we zeker en vast zullen missen volgend seizoen.

    Hopelijk doet hij het verder goed, vergeet hij niet wat Villa voor hem heeft betekend (al vrees ik er voor, typische man u ziekte) en scoort hij niet tegen ons in de volgende matchen 🙂

    Hehe en wat dat huwelijk betreft. Word on the street is dat Ashley Liam Ridgewell’s gal ramde, deze waren nl ook van zinnens te trouwen deze maand… Wáren, Liam heeft de gasten afgebeld via SMS. Classy, die profvoetballers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s