Bluenose krijgt touwtjes in handen

Alex McLeish is de nieuwe sportieve baas op Villa Park. Dat maakte de clubleiding afgelopen vrijdag bekend. De Schot wordt deze maandagnamiddag voorgesteld aan de verzamelde pers.

Een simpel e-mailbericht maakte een einde aan het 4-jarige verblijf van McLeish in Small Heath. Hij stond sinds 2007 aan het roer bij Birmingham.

De 52-jarige veldheer overleefde al eens een degradatie, leidde de club terug naar de Premier League, maar houdt het nu na een nieuwe degradatie toch voor bekeken.

Big Eck, die vorig jaar desalniettemin de Carling Cup won met de Blues, was eerder aan de slag bij Motherwell, Hibernian, Glasgow Rangers en het Schotse nationale elftal.

De Schot beseft dat hij niet meteen de favoriet van de Villa-aanhang wordt. “Het is een grote eer om Villa te coachen: een prachtige club met een fantastische historie. Ik weet dat sommige fans tegen mijn komst zijn. Maar het is aan mij om te bewijzen dat ik de juiste man ben om de club weer naar boven te loodsen”, aldus de nieuwe sportieve baas.

Assisent Gary McAllister werd bedankt voor bewezen diensten en fitness coach Robert Duverne nam zelf ontslag. Villa legende Gordon Cowans blijft wel nog in dienst.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s