Bent naar QPR? Twitter nonsense!

Aanvaller Darren Bent heeft geruchten omtrent een mogelijke overgang naar het Londense Queens Park Rangers afgedaan als ‘absolute nonsense’.

De Engelse international miste de partij tegen Liverpool wegens blessure en al gauw gingen op Villa Park geruchten de ronde dat hij in onderhandelingen was met QPR. Daarbovenop verschenen op Twitter foto’s van een shoppende Bent tijdens de wedstrijd.

Volgens Benty is dit allemaal uit de lucht gegrepen: “Ik was geblesseerd en ik kreeg van de medische staf het advies om naar huis te gaan. Het grootste deel van de partij heb ik gezien; daarna ben ik nog wat gaan kerstshoppen. Niet heel handig van mij, maar dit is een inschattingsfout. Er is niets aan van die geruchten.”

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s