Sterker Villa verliest in slotfase

Een kopbaldoelpunt van de kleine Yossi Benayoun bezorgde de bezoekers uit Arsenal de volle pot.

De late tegentreffer was meteen goed voor een derde opeenvolgende thuisnederlaag, maar in tegenstelling tot de wedstrijden tegen Man Utd en Liverpool legden the Villans veel meer wil en gretigheid voor de dag en verdienden eigenlijk meer.

Villa begon het best aan de partij en stelde Szczesny meteen aan het werk. Toch stond het na ruim een kwartier alweer 0-1. Walcott werd foutief gegrepen in de zestien en Van Persie schoot de elfmeter hoog in doel.

Na de koffiepauze profiteerde Mark Albrighton van Comedy Capers bij de bezoekende defensie en schoof het 20 000ste Premier League-doelpunt in doel.

Het laatste halfuur kwam Arsenal meer dreigen en dit leverde veel corners op. In de 87e minuut viel de 1-2 – onvermijdelijk – na hoekschop. De  kleine Benayoun kon ongehinderd van dichtbij het leer in doel koppen.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s