Geen spektakel op Boxing Day

Stoke City en Aston Villa vergaten hun supporters te trakteren op de traditionele speeldag op Boxing Day. In een afschuwelijke partij bleef de score zoals het begon.

Bij de bezoekers opnieuw geen Darren Bent in het elftal. Emile Heskey en James Collins kwamen opnieuw in de ploeg ten voordele van Ireland en Hutton.

Duels tussen beide ploegen leveren doorgaans weinig attractief voetbal op en dit was maandagavond weinig anders. In de eerste 45 minuten was de beste kans voor Emile Heskey die de paal trof.

Voor de tweede helft maakte Heskey plaats voor Nathan Delfouneso, die ei zo na meteen wist te scoren. Fonzie devieerde een lage voorzet van Agbonlahor aan de eerste paal richting doel, ex-Villa Sörensen pareerde knap met de voeten.

Diezelfde Sörensen verkeek zich later in de wedstrijd lelijk op een vrijschop van Charles N’Zogbia. Geen enkele Villan reageerde attent genoeg om de rebound te verzilveren. Weg kans.

Zoals het Stoke best afgaat, was het een wedstrijd met veel dode spelsituaties. Brad Guzan keepte echter een voortreffelijke partij.

Toen de Amerikaan uiteindelijk geklopt was, haalde Agbonlahor het leer van de lijn weg. Gans Stoke zag de bal over de doellijn, maar ref Clattenburg en zijn assistenten hadden daar geen horen naar.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s