Here comes the Rumour Mill

Darren Bent blijft het onderwerp van transferspeculatie. Liverpool zou bereid zijn om Andy Carroll, Jonjo Shelvey en £ 15m te bieden in ruil voor Villa’s goalgetter. Gezien Carroll, een jaar geleden goed voor een transfersom van £ 35m, er momenteel bijloopt als een lamme zatlap, lijkt dit bedrag ietwat aan de lage kant. Niet?!

Jean-Alain Boumsong. Een naam gelinkt aan menig Comedy Capers. De ex-verdediger van onder andere Newcastle speelde nog onder McLeish bij Rangers en de Schot zou een reünie wel zien zitten. De 32-jarige verdediger komt momenteel uit voor Panathinaikos.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s