Villans blazen Hot & Cold

Om het eindejaar in glans af te sluiten werd op Stamford Bridge Chelsea verslagen met 1-3 cijfers. Didier Drogba had de thuisploeg vanop de stip op voorsprong geknald, maar onder impuls van een ijzersterke Stephen Ireland zette Villa nog voor de rust de bordjes gelijk. In het slot zorgden Stiliyan Petrov en de ingevallen Darren Bent voor een mooie oudejaarsavond.

Chelsea v Villa 1-3: beeldverslag

Maandagnamiddag stond er met Villa – Swansea alweer de eerste partij van 2012 op het programma. Swansea had maar een 3 op 27 geraapt op verplaatsing dit seizoen en leek een hapklare brok te zullen worden voor een herboren Villa. Dit draaide evenwel lelijk uit, want met vroege doelpunten aan de start van elke speelhelft (Nathan Dyer en ex-Villan Wayne Routledge) liep Swansea 0-2 uit. The Villans maakten nooit aanspraak op puntengewin en blijven zo met een kater achter.

Villa – Swansea City: Beeldverslag volgt…

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s