It’s that time of the year again

– We beginnen met het goede nieuws van de dag. Villa wordt namelijk gelinkt aan een speler van buiten het Britse eiland! De man in kwestie luistert naar de naam Chibuzor Okonkwo. Wellicht zegt die naam u weinig, maar de 23-jarige Chibuzor verklaart zichzelf als de beste rechtsback van Nigeria.

Okonkwo krijgt tijdens een testperiode de volgende dagen de kans om zich in de kijker te spelen van de technische staf.

– Liverpool is de laatste club in het lange rij’tje gegadigden voor Darren Bent. Desondanks dat McLeish zich sterk maakt dat weinigen de 27-jarige kunnen veroorloven, zou een bod van £ 18m wel eens genoeg kunnen zijn volgens diverse tabloids.

Naast Liverpool, Arsenal, Chelsea en QPR circuleert vandaag voor het eerst de naam van Fulham als potentiële koper. We zouden graag dit allemaal catalogeren onder dikke bullsh*t, maar met de huidige gang van zaken bij Villa is men van niets zeker meer…

– Ook zouden er spanningen zijn tussen Richard Dunne en de Schotse manager. Reden genoeg om de verdediger te linken aan Newcastle en Bolton voor een som van £ 4m. Bij Bolton zien ze hem als de geknipte opvolger van Gary Cahill, die dicht bij een overgang naar Chelsea staat.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s