Brett Holman eerste nieuwkomer

Gisterenavond deelde Aston Villa verrassend de eerste transfer voor het komende seizoen mee. De Australiër Brett Holman komt transfervrij over van het Nederlandse AZ Alkmaar.

De 27-jarige aanvallende middenvelder, die reeds 53 keer uitkwam voor zijn thuisland, had een afgelopend contract bij de huidige leider uit de Eredivisie. Hij vond een nieuwe uitdaging in Aston Villa, na een lange loopbaan in Nederland.

Reeds op jonge leeftijd stapte Brett over van Parramatta Power naar Feyenoord. Hij werd meteen gestald bij satellietclub Excelsior. Na vier seizoenen bij de Rotterdammers verkaste hij naar NEC, waarna hij in 2008 de overgang maakte naar zijn huidige werkgever AZ.

“Ik ben blij dat ik met Aston Villa een akkoord heb kunnen bereiken. Ik kijk ernaar uit om komende zomer bij deze club aan de slag te gaan. Aston Villa heeft een mooie en prestigieuze geschiedenis in het Engelse voetbal en geweldige fans. In de tussentijd hoop ik met AZ de landstitel en de beker te winnen en zo ver mogelijk in Europa te komen,” aldus de toekomstige Villan.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s