Profiteert McLeish van problemen ex-club?

De kans is niet geheel onbestaand dat Aston Villa zelfs na het sluiten van de transferperiode een extra speler haalt. Door de financiële moeilijkheden waarin het Schotse Glasgow Rangers verkeert, is een (vrije) overgang van Steven Davis bespreekbaar.

Het zijn moeilijke tijden voor de Rangers. Enkele weken geleden werd de club onder curatele gesteld en waren er afgelopen dagen gesprekken met de spelers. Er zou tot 75 % ingeleverd moeten worden. Twee spelers verlieten gisteren reeds de club en als er geen overeenkomst is, kunnen meerdere de protestantse club verlaten.

In de wandelgangen gaat de ronde dat één van hen Steven Davis zou zijn. De ex-Villan ontpopte zich de afgelopen seizoenen tot sterkhouder van de Rangers en Alex McLeish bevestigde eerder dat hij eind agustus een poging had ondernomen om de Noord-Ier terug naar Birmingham te halen.

Davis was in het seizoen 05-06 Villa’s Player of the Season, vooraleer hij via Fulham in Schotland belandde.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s