Villans dieper in problemen

De cruciale inhaalwedstrijd van afgelopen dinsdagavond werd verloren. In een dolle 5 minuten werd de wedstrijd op zijn kop gezet: Bolton haalde het met 1-2 cijfers en duwt zo Villa dieper in de problemen.

Het zat er al weken aan te komen dat Villa zou moeten zwoegen om erin te blijven. Keer op keer kreeg het de kans om zichzelf uit de zorgen te werken, maar de ploeg van McLeish slaagde er telkens in zich nog dieper in de problemen te werken.

Ook dinsdag hetzelfde liedje. Een driepunter tegen een ander zwak broertje, Bolton Wanderers, zou de definitieve redding betekenen. Villa speelde een sterke eerste helft, maar verzuimde te scoren.

Aan de rust greep Owen Coyle in en bracht hij Kevin Davies in de strijd. Villa diende gas terug te nemen, maar toen Stephen Warnock van dichtbij de verlossende 1-0 op het bord prikte, leek alles in zijn plooi te vallen.

Amper een minuut later maakte Carlos Cuéllar aan de overkant een strafschopfout, die Martin Petrov maar al te graag verzilverde. En of de wonde nog niet diep genoeg was, maakte N’Gog er luttele seconden later 1-2 van.

Met nog een half uur speeltijd voor de boeg was er tijd genoeg om het tij te keren. Villa miste echter creativiteit en ging ondoordacht te werk.

De Wanderers hielden makkelijk stand en laten zo Villa in diepe crisis achter. Een minuut voor 12, Mr. Lerner.

Dit bericht werd geplaatst in Match Day. Bookmark de permalink .

Een reactie op Villans dieper in problemen

  1. Nick zegt:

    Het wordt toch echt tijd voor actie hoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s